برگزاری دومین جشنواره ترویج زایمان طبیعی در شهرستان زهک

۲۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد : ۹۶۰ اخبار و رویدادها
برگزاری دومین جشنواره ترویج زایمان طبیعی در شهرستان زهک دومین جشنواره ترویج زایمان طبیعی مورخ ۹۶/۹/۲۵ در محل سالن اقبال لاهوری شهرستان زهک با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زابل و رؤسای ادارات شهرستان زهک، هنرمندان، مردم و مادران باردار برگزار گردید.
برگزاری دومین جشنواره ترویج زایمان طبیعی در شهرستان زهک

دومین جشنواره ترویج زایمان طبیعی مورخ 96/9/25 در محل سالن اقبال لاهوری شهرستان زهک با حضور جمعی از مسئولین  دانشگاه علوم پزشکی زابل و رؤسای ادارات شهرستان زهک، هنرمندان، مردم  و مادران باردار برگزار گردید
ابتدا ازغرفه های جنبی این جشنواره بازدیدشد.

دکتر یحیی احسان الهی سرپرست بیمارستان سیدالشهداء(ع) زهک ضمن عرض خیرمقدم، اظهار داشت: اجرای طرح تحول سلامت منجر به تحولات مطلوبی در بیمارستان شد، از قبیل : افزایش تعداد رشته های تخصصی و تعداد متخصصین، افزایش تعداد تختهای بستری ، سرپایی و راه اندازی بخشهای اعصاب و روان ،CCU  ،ICU و پیگیری خرید و نصب دستگاه سی تی اسکن
سرپرست بیمارستان مذکور افزود : در بخش زایشگاه رایگان بودن هزینه های زایمان طبیعی و راه اندازی زایمان بدون درد  از جمله اقداماتی ست که در جهت حمایت از زایمان طبیعی صورت گرفته است.
دکتر مصباح،  متخصص زنان زایمان از سخنرانان این همایش، اظهار داشت: یکی از معضلات جامعه ی ما سوق مادران باردار به سمت سزارین هست که باعث شده آمار سزارین در کشور از استاندارهای جهانی خیلی فاصله بگیرد.
 وی ادامه داد : بیمارستان زهک دارای پرسنلی مجرب ، امکانات و تجهیزات بسیار مناسب جهت ارایه ی خدمت به مردم بوده که باعث میشود مادران باردار با خیال راحت پا به بیمارستان بگذارند.

در پایان از مادرانی که داوطلبانه زایمان طبیعی بدون درد انجام داده بودند
توسط مسؤلین لوح تقدیراهداء شد

در این جشنواره همچنین بیماران توسط متخصص زنان زایمان بصورت رایگان ویزیت شدند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل
@przbmu