بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از پروژه های در حال ساخت درمانی

۱۸ آبان ۱۳۹۵ | ۰۸:۲۵ کد : ۶۷ اخبار و رویدادها
مورخ 16/8/95 دکتر عبدالحسین میری معاون غذا و دارو و عضو هیات رییسه دانشگاه از پروژه های درمانی واقع در محوطه بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) زابل بازدید کرد . معاون غذا و دارو ، ضمن قدردانی و خسته نباشد گفتن به کارگران و مهندسین ، در این بازدید از مرکز تنفسی ، مرکز سوانح و سوختگی ، بلوک زایمانی و مرکز درمان بیماران سل بازدید بعمل آورد . دکتر میری از مهندسین ناظر و پیمانکاران در خصوص روند ساخت جویا شدند . وی از مراحل و سرعت کار ابراز رضایت نموده و یادآور شد بهره برداری از این طرحها کمک بزرگی به مردم محروم منطقه خواهد بود . عضو هیات رییسه دانشگاه خاطر نشان شد تمام تلاش مسوولان دانشگاه در راستای اتمام طرحهای در حال ساخت می باشد.
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از پروژه های در حال ساخت درمانی

مورخ 16/8/95 دکتر عبدالحسین میری معاون غذا و دارو و عضو هیات رییسه دانشگاه از پروژه های درمانی واقع در محوطه بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) زابل بازدید کرد . معاون غذا و دارو ، ضمن قدردانی و خسته نباشد گفتن به کارگران و مهندسین ، در این بازدید از مرکز تنفسی ، مرکز سوانح و سوختگی ، بلوک زایمانی و مرکز درمان بیماران سل بازدید بعمل آورد . دکتر میری از مهندسین ناظر و پیمانکاران در خصوص روند ساخت جویا شدند . وی از مراحل و سرعت کار ابراز رضایت نموده و یادآور شد بهره برداری از این طرحها کمک بزرگی به مردم محروم منطقه خواهد بود . عضو هیات رییسه دانشگاه خاطر نشان شد تمام تلاش مسوولان دانشگاه در راستای اتمام طرحهای در حال ساخت  می باشد.