۱۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۰ کد : ۶۲۸ اخبار و رویدادها
نشست سرگروه ها و مربیان شجره طیبه صالحین بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۶/۴/۱۲ در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم محمد کیانی بسیجی ارزشمند و پرتلاش بسیج جامعه پزشکی که دار فانی را وداع گفتند، سرگروه ها و مربیان شجره طیبه صالحین به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

در نشست مذکور دکتر نصیری رئیس کانون بسیج جامعه پزشکی زابل  در باب اهمیت مقابله بسیجیان  با جنگ رسانه ای دشمنان علیه انقلاب اسلامی ایران مطالبی را ایراد نمود.
رییس دانشگاه  به اهمیت آموزش در راستای نهادینه کردن اخلاق در فرد، خانواده، جامعه و در محیط دانشگاه، مدارس و مساجد با سطح کمی و کیفی هر چه بهتر تاکید نمود.
الگو قرار دادن رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس و صداقت، ایمان و ایثارگری در جوانان را از مهم ترین عوامل پیشرفت جامعه برشمردند.
در پایان پس از تبادل نظر مقرر شد طی دو هفته آینده توسط اعضا پس از تحقیق و مطالعه یک پروتکل جهت اقدام مناسب علیه جنگ رسانه ای دشمن تدوین گردد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل

کلید واژه ها: شجره طیبه صالحین بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل