تشکیل جلسه کمیته ایدز دانشگاه

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۸:۲۸ کد : ۶۱ اخبار و رویدادها
در مورخ 3/8/95 جلسه کمیته ایدز دانشگاه در دفتر رییس برگزار شد . ارائه گزارش این بیماری در سطوح جهانی ، کشوری ، استانی و منطقه سیستان توسط مدیر گروه مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی ارائه شد .
تشکیل جلسه کمیته ایدز دانشگاه

خانم دکتر مریم سلوکی در خصوص وضعیت کارتن خوابها و مکان هایی که محل سکونت آنان است و کارهایی که از سوی معاونت بهداشتی در مورد  آنان انجام شده است سخن گفت .

دکتر نصیری رییس دانشگاه در این جلسه ابراز کرد : بیماری ایدز متاسفانه رو به افزایش است و آمارها بیانگر این مسئله می باشد لذا همکاران با استفاده از تمام ظرفیت ها ،  آگاه سازی را در این خصوص بین مردم داشته باشند تا حساس سازی خانواده ها صورت گیرد و هر مقدار در این مورد هزینه های بیشتری شود ، آسیب پذیری کمتر خواهیم داشت . راه های انتقال ، اهداف بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت مشخص و اجرایی شود . هماهنگی با آموزش و پرورش و سایر بخش های جامعه نیز جهت آموزش از مدارس انجام گردد .