قدردانی از کارکنان هسته گزینش دانشگاه به مناسبت کسب عنوان برتر

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۸:۱۸ کد : ۶۰ اخبار و رویدادها
هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی زابل با توجه به نتایج ارزیابی عملکرد انجام شده توسط هیات مرکزی در سال 1394 موفق به کسب عنوان رتبه برتر در بین هسته های گزینش تیپ سه دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد . در همین خصوص از سوی دکتر سیدعلی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیر هیات مرکزی گزینش وزارت بهداشت لوح تقدیر به علی ملاشاهی رییس هسته گزینش دانشگاه ارسال و از وی و همکاران قدردانی شد .
قدردانی از کارکنان هسته گزینش دانشگاه به مناسبت کسب عنوان برتر

به همین مناسبت با حضور هیات رییسه دانشگاه طی مراسمی از رییس و کارکنان اداره فوق تقدیر شد .

دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه ضمن قدردانی ، کسب رتبه برتر هسته گزینش را نتیجه تلاش و خدمت خالصانه آنان بیان کرد که بر اساس عدالت و صداقت به امور محوله بدست آمده است .

رییس هسته گزینش دانشگاه نیز گزارشی از روند کار حوزه خود و چگونگی کسب این موفقیت سخن گفت .

در پایان با اهداء لوح تقدیر و هدایای از کارکنان هسته گزینش تقدیر بعمل آمد .