افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سه قلعه

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۶ کد : ۵۰۷ اخبار و رویدادها
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سه قلعه مورخ ۲۶/۲./۹۶ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سه قلعه با حضور مهندس دهمرده فرماندار شهرستان نیمروز ، دکتر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ امام جمعه شهرستان هامون ، دکترخیاط معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی ، اعضای شورا و مردم ، ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سه قلعه مورد بهره برداری قرار گرفت .
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سه قلعه

مورخ 26/2./96 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سه قلعه با حضور مهندس دهمرده فرماندار شهرستان نیمروز ، دکتر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ امام جمعه شهرستان هامون ، دکترخیاط معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی ، اعضای شورا و مردم ، ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سه قلعه مورد بهره برداری قرار گرفت .
دکتر اسحاق رودباری رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل در مراسم افتتاح این طرح عمرانی اظهار کرد : کلنگ احداث این طرح در سالها قبل به زمین زده شده بود که به دلیل نبود اعتبار تنها 15 درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما با نگاه ویژه وزیر بهداشت در طی 9 ماه توانستیم با زیر بنایی 630 متر مربع در دو طبقه و اعتبار 8 میلیارد ریالی این ساختمان را آماده خدمت رسانی کنیم . پزشک ، دندانپزشک در سه روز هفته جهت گروه هدف ، ماما ، مراقب سلامت مرد و پرستار به خدمات مردم در فضای مناسب خواهند پرداخت .
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ امام جمعه شهرستان هامون و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز گفت : ضمن تشکر از همه عزیزان یکی از مهمترین نیازهای مردم این روستا برطرف شد که جای تقدیر دارد و این از وظایف اصلی همه ما می باشد تا بیش از پیش به نیازهای مردم توجه کرده و درصدد برطرف کردن آن باشیم .
مهندس دهمرده فرماندار شهرستان نیمروز در این آئین گفت : فعالیتهای بخش سلامت در این چند سال بی سابقه بوده است و همه به عملکرد مطلوب وزارت بهداشت اذعان دارند . .

کلید واژه ها: علوم پزشکی زابل دانشگاه علوم پزشکی افتتاح