قدردانی از پزشکان اعزامی به مناطق محروم توسط بسیج جامعه پزشکی شهرستان زابل

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۶ کد : ۴۵۵ اخبار و رویدادها
قدردانی از پزشکان اعزامی به مناطق محروم توسط بسیج جامعه پزشکی شهرستان زابل
قدردانی از پزشکان اعزامی به مناطق محروم توسط بسیج جامعه پزشکی شهرستان زابل مورخ ۹۶/۲/۴ با حضور دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه و رییس بسیج جامعه پزشکی زابل ، رهداری معاون فرمانداری شهرستان زابل ،سرهنگ ثمره فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زابل ، سرهنگ محبی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نیمروز از پزشکان و کادر درمانی اعزام شده به دهستان سفیدابه در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل قدردانی شد . دکتر نصیری در این مراسم اظهار داشت : پزشکان ،پرستاران و امدادگران درمانی در هشت سال دفاع مقدس خلوص نیت خود را نشان داده و همدوش رزمندگان اسلام ایثار کردند. این عزیزان در درمان رزمندگان با شرایط سخت جنگی هیچ گاه کوتاهی ننموده و در لباس بسیج بدون هیچ چشمداشتی به رزمندگان کمک و انجام وظیفه کردند . بعد از جنگ تحمیلی این عمل پسندیده پزشکان و کادر درمانی با تاسیس کانون بسبج جامعه پزشکی ساماندهی شد تا با برنامه ریزی بتوان به خوبی و در جاهایی انجام پذیرد که نیار بیشتری احساس می شود . در این چند سال به مناطق محروم سیستان اعزام های پزشکان چند تخصصی متعددی را داشته ایم که علاوه بر ویزیت رایگان ، داروی رایگان در اختیار مراجعه کنندگان قرار گرفت و عمل های جراحی متعددی نیز با ارجاح به بیمارستان انجام گردید . دکتر نصیری افزود : تلاش همکاران پزشک و کادر درمانی در لباس بسیج باعث شد در سال ۱۳۹۴ کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه به عنوان برتری در سطح استان و همینطور کانون برتر جشنواره کشوری مالک اشتر شود . همچنین در کارگروه سلامت استان در سال ۱۳۹۵ مقام برتری را کسب نماید . رییس بسیج جامعه پزشکی زابل از راه اندازی امکانات سیار خدماتی کانون در سال جدید خبر داد و تلاش بیشتر این عزیزان در راه خدمت به محرومان وی در پایان ضمن قدردانی از فرماندهان نواحی مقاومت بسبج در شهرستانهای زابل ،زهک ،هامون ، هیرمند و نیمروز گفت : هم اکنون در بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) ،بیمارستان امام خمینی (ره) شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای زهک و هیرمند دفاتر کانون بسیج جامعه پزشکی وجود دارد که به وظایف خیرخوانه خود عمل می کنند . سرهنگ ثمره ، سرهنگ محبی و مهندس رهداری نیز در این مراسم از پزشکان و رییس دانشگاه به واسطه این عمل نیک قدردانی کردند و اعلام آمادگی خود را جهت همکاری اظهار داشتتند آنان ابراز کردند : در جمهوری اسلامی ایران به فرمایش امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری کمک به محرومین از اصلی ترین امور است و تاکید این بزرگواران بر همین امر بوده و است لذا همه ما بسبجی وار در این راه قدم بر خواهیم برداشت . در پایان از پزشکان و دست اندرکاران اعزام تیم پزشکی درمانی به دهستان سفیدابه با اهدا لوح تقدیر و هدایا قدردانی شد .

کلید واژه ها: بسیج جامعه پزشکی مناطق محروم وزیت رایگان علوم پزشکی زابل