افتتاح بخش آی سی یو بیمارستان سیدالشهداء (ع) شهرستان زهک

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۲۳:۱۵ کد : ۴۵۴ اخبار و رویدادها
افتتاح بخش آی سی یو بیمارستان سیدالشهداء (ع) شهرستان زهک
افتتاح بخش آی سی یو بیمارستان سیدالشهداء (ع) شهرستان زهک مورخ ۹۶/۲/۴ هم زمان با چهارمین روز هفته سلامت با حضور دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل , دکتر ملک زادگان معاون درمان ، مهندس ناروئی معاون عمرانی فرماندار شهرستان زهک ، مهندس شهرکی شهردار و اعضای شورای شهر شهرستان مذکور و جمع کثیری از مردم بخش آی سی یو بیمارستان سیدالشهدا (ع) افتتاح شد . دکتررفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک ضمن عرض خیرمقدم ، در مورد اهمیت این بخش خاطرنشان شد :با بهره برداری از این بخش در بیمارستان سیدالشهدا (ع) خدمتی دیگر به بیماران ارایه می شود و خداراشاکریم در راه رضایتمندی مردم گام بر می داریم با افتتاح بخش فوق کمک.بزرگی به بیماران نیازمند خواهد شد .وی در پایان گفت : برای فضای فیزیکی چهار میلیارد ریال و برای تجهیزات با شش تخت مبلغ شش میلیارد ریال هزینه شد که کلا ده میلیارد ریال هزینه بهره برداری از بخش آی سی یو بیمارستان سیدالشهدا (ع) زهک شده است . مهندس نارویی معاون عمرانی فرماندار شهرستان مذکور از تلاشهای رییس دانشگاه وپیگیری مدیر شبکه بهداشت ودرمان و کلیه همکارانش قدردانی کرد .

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان زهک ای سی یو