برگزاری مراسم قدردانی از کارکنان ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۸ کد : ۴۲۵ اخبار و رویدادها
اولین مراسم قدردانی از کارکنان مربوط به پرسنل ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه بود که با حضور دکتر علی اکبر نصیری در سالن ستاد مرکزی مورخ ۹۶/۱/۲۰ برگزار شد . در این مراسم جمعی از کارکنان فوریتهای پزشکی ، اورژانس بیمارستانهای امیرالمومنین حضرت علی (ع) ، بیمارستان امام خمینی (ره) ، بیمارستان سیدالشهدا(ع) زهک ،بیمارستان شهدای هیرمند و کارشناسان بهداشت محیط حضور داشتند .
برگزاری مراسم قدردانی از کارکنان ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی زابل

در این مراسم جمعی از  کارکنان فوریتهای پزشکی ، اورژانس بیمارستانهای امیرالمومنین حضرت علی (ع) ، بیمارستان امام خمینی (ره) ، بیمارستان سیدالشهدا(ع) زهک ،بیمارستان شهدای هیرمند و کارشناسان بهداشت محیط حضور داشتند .
دکتر علی اکبر نصیری ضمن تبریک سال جدید گفت : اولین مراسم قدردانی در سال جدید ویژه همکاران بزرگواری است که در تعطیلات نوروزی از خانواده  دور بودند و به وظایف با اهمیت خود عمل نمودند. رییس دانشگاه افزود : از همه شما قدردانی می کنم و امیدوارم با تلاش بسشتر در کنار کلیه پرسنل دانشگاه خدمات مطلوب تری به هم نوعان خود ارایه کنیم . دکتری نصیری در بخش دیگری از سخنان خود به مقوله هویت سازمانی اشاره کرد و آن را مهم دانسته که همه کارکنان جهت پیشبرد اهداف سازمانی به خوبی وظایف را انجام دهند که منتج به رضایتمندی بیشتر مردم شریف سیستان خواهد شد.
دکتر غلامعلی رفعت رییس فوریتهای پزشکی دانشگاه نیز گزارشی از عملکرد حوزه خود و ماموریتهای مربوطه بیان نمود و از پرسنل این حوزه قدردانی کرد .
محمود فاطمی معاون فنی معاونت بهداشتی نیز به بیان بازدیدها و عملکرد تیم های بهداشت محیط در ایام تعطیلات پرداخت و از تلاش همکاران در این بخش تشکر کرد .
در پایان به پرسنل حوزه های فوق لوح تقدیر اهدا شد .