اهدا گل های رومیزی دانشگاه زابل به پرسنل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۲۰:۲۲ کد : ۳۸۰ اخبار و رویدادها
اهدا گل های رومیزی دانشگاه زابل به پرسنل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل
اهدا گل های رومیزی دانشگاه زابل به پرسنل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۵/۱۲/۱۴ با حضور روسای دانشگاه زابل و دانشگاه علوم پزشکی زابل تعداد یک صد گل رومیزی با گلدان به کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اهدا شد . دکتر مهدی دهمرده سرپرست پردیس دانشگاه زابل که گلهای فوق را پرورش داده اند در این مراسم گفت :گلهایی که اکنون به عزیزان اهدا می شود توسط بنده و همکاران به صورت خودجوش در یک اتاق محل کار پرورش داده شد و هدف از این کار ایجاد فضای کاری مناسب و همچنین ایجاد انگیزه بین شهروندان در راستای همکاری برای ساخت شهر و محله ای سرسبز می باشد . دکتر بهلولی رییس دانشگاه زابل نیز در جمع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت : این یک حرکت نمادین است تا همه ما به مقوله فضای سبز توجه داشته باشیم و به سمتی حرکت کنیم تا محل کار و زندگی و همچنین شهر خود را با کاشت گل و گیاه با طراوت کنیم . وی به گلهای مصنوعی در محل های کار و منازل اشاره کرد و افزود : می توانیم با اندکی توجه گل های طبیعی که دارای روح هستند جایگزین گل های پلاستیکی کنیم که علاوه بر استفاده از طراوت گل های طبیعی , فضای مناسبی نیز ایجاد کنیم. وی به برنامه های دانشگاه زابل در تهیه و تولید نهال اشاره کرد که در آینده بسیاری از نهال های قابل کاشت در منطقه سیستان تولید خواهد شد و همچنین کارشناسان دانشگاه در این خصوص به شهروندان کمک خواهند کرد . دکتر نصیری از دکتر بهلولی و دکتر مهدی دهمرده تشکر و قدردانی کرد و این حرکت نمادین را ستود . وی روز احسان و نیکوکاری و روز درختکاری را تبریک گفت و افزود : همه ما در ایجاد فضای سبز سهیم هستیم و باید در کنار هم با کاشت درخت در شهر و منازل خود به این کار پسندیده کمک کنیم رییس دانشگاه به کاشت نهال در روز درختکاری در محوطه بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) , مجتمع آموزشی و همچنین سایر مراکز بهداشتی درمانی اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد همه شهروندان سیستانی با کاشت یک نهال در سرسبزی محله خود سهیم باشند . در پایان هریک از کارکنان ستاد مرکزی یک گل رومیزی دریافت و به محل کار خود حضور یافتند . روسای دانشگاه زابل و علوم پزشکی طی جلسه ای در مورد راه های همکاری در راستای کمک به گسترش فضای سبز تبادل نظر کردند .