همایش ازدواج سالم،مناسب و پایدار

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۷ کد : ۳۴۳ اخبار و رویدادها
همایش ازدواج سالم،مناسب و پایدار ویژه کارکنان بهداشتی مورخ ۹۵/۱۱/۲۶ سالن اجتماعات دانشگاه زابل با حضور دکتر رحیمی روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد..
همایش ازدواج سالم،مناسب و پایدار
همایش ازدواج سالم،مناسب و پایدار ویژه کارکنان بهداشتی مورخ 95/11/26 سالن اجتماعات دانشگاه زابل با حضور دکتر رحیمی روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.. دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدعوین به بیان معضلات و مشکلات مرتبط با ازدواج جوانان و اهداف همایش پرداخت. در ادامه دکتر رحیمی مبانی اساسی ازدواج ،انتخاب همسر، روابط سالم و صحیح زوجین و عوامل موثر در پیشگیری از طلاق و ... را برای حضور تشریح نمودند در حاشیه این همایش نمایشگاهی با ده غرفه در زمینه مسایل مرتبط با سلامت جوانان و ازدواج نیز برپا شده است. این همایش ساعت 5 بعدازظهر روز جاری ویژه دانشجویان در همین محل برگزار می شود.