۰۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۲ کد : ۲۱۱ اخبار و رویدادها
با حضور دکتر دیناروند عملیات ساخت توسعه فضای آزمایشگاهی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل شروع شد مورخ 6/10/95 با حضور دکتر دیناروند معاون غذا و دارو وزارت بهداشت توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه کنترلی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل آغاز شد . دکتر میری معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص گفت : ساختمان مذکور 418 متر مربع زیر بنا و در دو طبقه می باشد و مبلغ نهصد میلیون تومان بر آورد هزینه شده است که با اعتبارات وزارت بهداشت خواهد بود . وی اضافه کرد : این ساختمان مقرر است تا اول خرداد سال 96 به اتمام برسد .