بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از خانه سالمندان بانوان زابل

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۹ کد : ۱۴۱۱ اخبار و رویدادها
دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل به همراه دکتر اسحق رودباری رئیس و کارشناسان مرکز بهداشت زابل به مناسبت هفته تکریم سالمندان از خانه سالمندان بانوان زابل بازدید کرد.
بازدید  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از خانه سالمندان بانوان زابل

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از خانه سالمندان بانوان زابل

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی زابل ، ضمن عیادت از سالمندان و اهدای لوازم بهداشتی به آنان ، از بخش های مختلف آسایشگاه شامل اتاق های استراحت، آشپز خانه و سایر قسمت های آسایشگاه بازدید کرد و با توجه به حساسیت محل نگهداری سالمندان، قول مساعدت و همکاری بیشتر با این مرکز کما فی السابق را داد.

وی گفت: روحیه سالمندان بسیار حساس است و این افراد کسانی هستند که دور از خانه و فرزندان خود، در این محل زندگی می کنند، لذا باید فضای مطلوب تری ایجاد کرد، با همکاری برخی ادارات در حیاط ساختمان، محلی مناسب تر برای روحیه دادن به این عزیزان مهیا شود و دانشگاه نیز کمک خواهد کرد.

مسئول خانه سالمندان از مساعدت های دانشگاه در خصوص ویزیت رایگان و همچنین انجام آزمایش و درمان سالمندان در بیمارستانهای تابع دانشگاه قدردانی کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی زابل تاکنون به طور مطلوب به سالمندان یاری رسانده که نهایت تشکر خود را اعلام می کنم و قدردان همکاران شما در مرکز بهداشت زابل و بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) هستم .

قابل ذکر است در این جلسه از سوی رئیس دانشگاه مقرر شد پزشکان متخصص در خانه سالمندان حضور یافته و به صورت رایگان به معاینه بپردازند.

دکتر اسحق رودباری رئیس مرکز بهداشت زابل که در این بازدید حضور داشت ، بیان کرد: همه مراقبت ها و خدمات مربوط به سالمندان به صورت دوره ای و همیشگی برای سالمندانی که در این آسایشگاه حضور دارند همانند سایر سالمندان و با حساسیت بیشتری انجام می گیرد.