۲۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۳۹۱ اخبار و رویدادها
حضور رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه علوم پزشکی زابل روز چهار شنبه ۹۷/۷/۲۵ حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صادقی (رئیس استانی دفاتر نهاد در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان) در دانشگاه حضور یافت و در جلسه ای با کارکنان دفتر نهاد رهبری دانشگاه گفتگو کرد.

روز چهار شنبه ۹۷/۷/۲۵ حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صادقی (رئیس استانی دفاتر نهاد در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان) در دانشگاه حضور یافت  و  در جلسه ای با کارکنان دفتر نهاد رهبری دانشگاه گفتگو کرد.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ (مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه) ضمن خیر مقدم به حاج آقا صادقی و حجت الاسلام و االمسلمین حاج آقا میری(مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه زابل)، معرفی اجمالی از دانشگاه، فعالیتهای دفتر نهاد رهبری و گروه معارف اسلامی دانشگاه داشتند و ادامه داد:  الحمدلله دانشگاه همکاری لازم در برگزاری برنامه های پیشنهادی فرهنگی با دفتر نهاد رهبری را دارند و تا کنون هیچ گونه مخالفتی با اجرای برنامه های فرهنگی از سوی دفتر نهاد رهبری نداشتند.
در ادامه حاج آقا صادقی با توجه به سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره ای به وظایف دفتر نهاد رهبری داشت و افزود: که وظیفه مهم ما اجرایی کردن مناسبتها و دستورات اسلامی از جمله برپایی و اقامه نماز، برگزاری مناسبتهای مذهبی، تعمیق معارف دینی و.... می باشد، وی  یادآور شدند که در دانشگاه همه نوع طیف دانشجویی حضور دارند لذا دفتر نهاد رهبری با ارتباط و توجه به آنها به عنوان یک پدر همه را زیر پر و بال خود قرار دهد،  رصد در فضای دانشگاه، وفاق و دوستی بین تشکلها، داشتن سعه صدر، همفکری و مشورت و... را از دیگر وظایف دفتر نهاد رهبری دانستند.