۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۴ کد : ۱۳۴۸ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش در دهه سوم محرم الحرام ۱۴۴۰ه.ق به همت هیئت مذهبی دانشجویی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(ع) در دهه سوم محرم از روز شنبه ۹۷/۷/۱۰ لغایت ۹۷/۷/۱۳ در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا نوری(مبلغ اعزامی از قم) جهت سخنرانی حضور داشتند و مداح اهل بیت کربلایی یاسر قدس به ذکر مصیبت و نوحه خوانی پرداختند.