بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۵ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۹ کد : ۱۳۱ اخبار و رویدادها
مورخ 15/9/95 مهندس حسین شهدادی معاون فرهنگی و دانشجویی و عضو هیات رییسه دانشگاه از مرکز سل ، آزمایشگاه مرکزی ، مرکز خدمات جامع سلامت شهر زهک و مرکز خدمات جامع سلامت روستای قلعه نو همراه با دکتر رفیقدوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان یاد شده بازدید کرد .
بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی زابل

مهندس شهدادی در این بازدید از روند ساخت پروژه ها جویا شد. وی همچنین از تلاش مسئولان دانشگاه جهت تکمیل این طرح های عمرانی طبق قرارداد که حداکثر طی چند ماه آینده است سخن گفت و ابراز کرد طرح های متعددی در شهرستانهای زابل ، زهک ، هیرمند ، هامون و نیمروز توسط دفتر فنی معاونت توسعه در حال تکمیل است که امیدواریم همه این پروژه ها با اختصاص به موقع اعتبارات اتمام و به بهره برداری برسد که تحولی شگرفی در خدمات رسانی بخش سلامت منطقه ایجاد خواهد کرد .