دیدار مسئولان دانشگاه با امام جمعه شهرستان زابل

۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۳۰۸ اخبار و رویدادها
دیدار مسئولان دانشگاه با امام جمعه شهرستان زابل به مناسبت بازگشت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا کیخا، امام جمعه معزز شهرستان زابل، رئیس دانشگاه همراه با رئیس دفتر نهاد و امام جمعه شهرستان هامون و تعدادی از معاونین و مدیران در محل دفتر وی حضور یافتند.
دیدار مسئولان دانشگاه با امام جمعه شهرستان زابل

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه، فرا رسیدن ماه محرم را تسلیت گفت و تشرف امام جمعه شهرستان زابل را به خانه خدا تبریک گفت.

امام جمعه شهرستان زابل نیز فرا رسیدن ماه محرم را تسلیت گفته و از حصور مسئولان دانشگاه در دفتر خود تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد این مجموعه در خدمت رسانی همچنان موفق باشند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا کیخا به عظمت و فضای معنوی خانه خدا پرداخت و به تفسیر در این خصوص سخن گفت .