دیدار فرماندار شهرستان هامون با رئیس دانشگاه

۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۰:۲۷ کد : ۱۲۷۷ اخبار و رویدادها
دیدار فرماندار شهرستان هامون با رئیس دانشگاه
دیدار فرماندار شهرستان هامون با رئیس دانشگاه مورخ ۹۷/۵/۱۰ دکتر کیخا فرماندار شهرستان هامون در محل دفتر رئیس دانشگاه حضور یافت و با دکتر هادی میرزایی دیدار کرد. خانم دکتر رضایی کهخا معاون تحقیقات و فناوری ، مهندس شهدادی معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر وثوقیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هامون نیز در این نشست حضور داشتند. هدف از این دیدار تبادل نظر و همکاری جهت پیشبرد امور بهداشتی درمانی شهرستان هامون اعلام گردید. طی نشست مذکور مصوبات بازدید وزیر کشور در بخش بهداشت و درمان شهرستان هامون مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با هماهنگی فرمانداری و دانشگاه جهت اجرای سریع مصوبات پیگیری لازم از سوی هر دو ارگان انجام پذیرد. همچنین در خصوص اجرای برنامه های دانشگاه در پردیس قبلی که در شهرستان هامون قرار دارد، همکاری از سوی فرمانداری و ادارات شهرستان هامون صورت گیرد، تا این همکاری سبب توسعه در محل فوق گردد . فرماندار شهرستان هامون و رئیس دانشگاه تاکید بر تعامل و همکاری داشته تا این تعامل موجب ارائه خدمات بهتر به مردم شهرستان هامون در بخش بهداشت و درمان شود .