برگزاری جشن به مناسبت سالروز ولادت امام رضا(ع)

۰۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۳:۰۷ کد : ۱۲۶۷ اخبار و رویدادها
برگزاری جشن  به مناسبت سالروز ولادت امام رضا(ع)
برگزاری جشن به مناسبت سالروز ولادت امام رضا(ع) سه شنبه ساعت ۲۰ مورخ ۹۷/۵/۲شب ولادت امام رضا(ع) جشنی باشکوه با حضور گسترده کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل و کارکنان شعب بانک رفاه زابل همراه با خانواده های آنان در سالن ورزشی شهید جمالزهی برگزار شد. در ابتدای مراسم صلوات امام رضا(ع) طنبن انداز شد، پس از آن، قرائت دلنشین آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری بین المللی آقای کامبوزیا، حاضران را به وجد آورد، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، موجب ایستادن حضار به نشانه احترام به سرود ملی میهن اسلامیشان شد. مولودی خوانی دلنشین حاج حسن جلالی و همراهی مردم، زیبایی خاصی را به این جشن باشکوه داد. آواز سنتی ایرانی توسط گروه آوازی سیستان و بلوچستان و صدای زیبای فاضل سرابندی نیز در این مراسم اجرا شد، این گروه متشکل از جوانان هنرمند سیستانی بود که به خوبی برنامه خود را طی چند قطعه اجرا کردند. قرعه کشی و اهدا جوایز، بخش پایانی این جشن بود. قابل ذکر است مراسم جشن ولادت امام رضا(ع) با مشارکت دانشگاه و بانک رفاه کارگران برگزار گردید.