دیدار و حمایت جمعی از جانبازان و آزادگان سیستانی از دکتر هادی میرزایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۶ کد : ۱۲۳۵ اخبار و رویدادها
جمعی از جانبازان و آزادگان سیستان خطاب به دکتر میرزایی : با تمام وجود از شما فرزند سیستان به عنوان مسئول دانشگاه علوم پزشکی حمایت می کنیم‌ عصر مورخ ۹۷/۴/۱۱ جمعی از جانبازان و آزادگان سیستان در سالن اجتماعات ستاد مرکزی با دکتر هادی میرزایی سرپرست دانشگاه دیدار کردند. دکتر میرزایی ضمن خیر مقدم گفت: شما عزیزان حق بزرگی بر گردن همه ما دارید در طول هشت سال جنگ تحمیلی بدون هیچ چشمداشتی درمقابل رژیم بعث عراق و حامیان از خدا بی خبرش ایستادید و سرافرازی امروز ایران اسلامی را رقم زدید، شما جانبازان و ایثارگران الگویی هستید برای همه ما تا درس ایثار را از شما بیاموزیم، در این برهه از زمان، دشمن در صدد است با فشارهای اقتصادی و جنگ نرم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ضربه بزند، بنابراین وظیفه همه ما اتحاد و همدلی است تا مثل همیشه در مقابل توطئه های بیشمار دشمنان پیروز شویم. سرپرست دانشگاه افزود: بر ما تکلیف است گوش به فرمان مقام معظم رهبری بهترین خدمات را به مردم برسانیم و با شکیبایی و اتحاد، شیطنت کنونی استکبار جهانی را خنثی کنیم. وی تاکید کرد: از حربه های دشمنان بوجود آوردن یاس و نا امیدی در بین مردم و مسئولین است، افرادی که خواسته و ناخواسته اتحاد و همدلی را نشانه گرفته اند و یاس نا امیدی و بی اعتمادی را در این شرایط ایجاد می کنند، آب به آسیاب دشمن می ریزند، این عمل پسندیده نیست و هیچ کس حق ندارد خدشه ای به اتحاد مسئولین و مردم وارد کنید. دکتر میرزایی افزود: در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل بیش از پیش مصمم هستیم در مسیر خدمت تلاش بیشتر داشته باشیم تا مردم محروم سیستان کمترین دغدغه را در بحث سلامت داشته باشند، تلاش خواهیم کرد تعداد متخصصان را افزایش دهیم و همکاران در بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی با کوشش وافر خدمات بهتری به مراجعه کنندگان ارائه دهند. سرپرست دانشگاه تصریح کرد : نیت و اراده ما خدمت به مردم است و هیچ نامهربانی نمی تواند مانع شود و در این مسیر با توکل به خداوند متعال و الگو گرفتن از شما جانبازان و آزادگان حرکت خواهیم کرد . دکتر میرزایی در بخش پایانی سخنان خود گفت : ما منکر کاستیها و مشکلات در سطح دانشگاه به ویژه مراکز درمانی نیستیم و با برنامه ریزی و تلاش بیشتر همکاران، سعی داریم این نارساییها رفع شود، هر یک از مراجعه کنندگان شکایت و انتقادی داشته باشد دستگاهای نظارتی دانشگاه یعنی بازرسی، حراست و معاونین آماده رسیدگی هستند. ‌ جانبازان و آزادگان نیز ضمن تبریک به دکتر میرزایی جهت انتصاب به عنوان سرپرست دانشگاه، اظهار داشتند: ما افتخار می کنیم فردی خوشنام و فرزندی از سیستان، مسئولیت دانشگاه علوم‌پزشکی زابل را بر عهده گرفته است و در همین‌جا اعلام می کنیم با تمام وجود از شما حمایت خواهیم کرد و در کنار شما هستیم تا موفق باشید و خدشه ای به خدمت رسانی مردم بوجود نیاید، شرایط حساس کنونی، همدلی و اتحاد را می طلبد تا همانند گذشته بر توطئه های دشمنان پیروز شویم، زیرا با اتحاد ما، یاس به اردوگاه دشمنان می رسد و ما با همین همدلی، تمام نقشه های شوم استکبار جهانی را نقش بر آب کرده ایم. قابل ذکر است تعدادی از جانبازان در این نشست، رضایت خود را از خدمات رسانی بیمارستانها و پزشکان دانشگاه بیان کردند.