برگزاری دومین دوره انتخابات هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان زابل

۱۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۰ کد : ۱۲۲ اخبار و رویدادها
صبح مورخ 14/9/95 با حضور دکتر اسماعیل غنیان معاون هماهنگی دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور ، مهندس ناظری فرماندار شهرستان زابل ، دکتر محمد سرگزی دادستان زابل ، دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، مهندس رخشانی فرماندار شهرستان زهک ، سرهنگ ثمره فرمانده سپاه ، شورای اداری شهرستان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل در محل سالن اجتماعات فرمانداری ، دومین دوره انتخابات هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان مذکور برگزار شد. در ابتدای جلسه حبیب نورا مدیر عامل مجمع ، ضمن خیر مقدم گزارشی از عملکرد این مجمع و همچنین کمک های خیرین ارائه داد .
برگزاری دومین دوره انتخابات هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان زابل

در ابتدای جلسه حبیب نورا مدی

دکتر علی اکبر نصیری با قدردانی از خیرین سلامت ، اظهار داشت : مجمع خیرین سلامت یک سازمان مردم نهاد و غیر انتفاعی است و در سطح کشور کارهای بسیار بزرگی انجام داده است . وی به بیمارستان سل اشاره کرد که توسط خیرین در حال ساخت است و تمام تجهیزات آن به روز و استاندارد بوده که تهیه و جهت درمان بیماران هدیه خواهند کرد . وی اضافه کرد : دولت نگاه ویژه ای به منطقه دارد اما باز هم نیاز به همراهی و کمک خیرین سلامت داریم تا از آلام مردم کاسته شود لذا از کلیه خیرین سراسر کشور دعوت میکنیم ما را در راه خدمت به بیماران یاری نمایند .

رییس دانشگاه افزود : عضویت در مجمع خیرین سلامت یعنی خدمت بی منت و بدون هیچ چشمداشتی است و کسانی که عضو می شوند باید تلاش شبانه روزی داشته باشند .

مهندس ناظری فرماندار شهرستان زابل نیز به خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد همچنین نیاز مردم منطقه به خیرین با توجه به  خشکسالی که در کنار دولت به یاری مردم بشتابند.

دکتر غنیان معاون هماهنگی دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور نیز به تاریخچه این مجمع و همچنین خدمات گسترده آن پرداخت و اینکه این مجمع در 240 شهر کشور دارای دفتر است و خیرین عزیز کمک های فراوانی به هموطنان خود کرده اند .

وی خاطر نشان کرد : دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی نگاه ویژه ای به استان سیستان بلوچستان دارد اما به دلیل عمق محرومیت نیاز به یاری خیرین سلامت کاملا مشهود است لذا عزیزانی که عضو این مجمع می شوند باید تلاش فراوانی در جذب کمک های خیرین کنند و مجمع در مرکز نیز در این زمینه همراه شما خواهد بود .

گفتنی است هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان زابل دارای هفت عضو اصلی ، دو عضو علی البدل و دو نفر بازرس می باشد.

پس از اخذ رای افراد زیر به ترتیب بالاترین رای را به خود اختصاص دادند

اعضای اصلی :

1. حبیب نورا

2. دکتر محمد سرگزی

3. خانم ام البنین قریب

4. دکتر صالح دهمرده

5. مهندس هوشنگ ناظری

6. خانم دکتر مریم سلوکی

7. خانم دکتر زهرا سپهری

اعضای علی البدل هیات مدیره مجمع :

8. خانم مرضیه خاقانی

9. هادی میر