اطلاعیه زمان آغاز ثبت نام هنرستان های بهیاری دخترانه و پسرانه زابل

اطلاعیه زمان آغاز ثبت نام هنرستان های بهیاری دخترانه و پسرانه زابل هنرستانهای بهیاری شفا و ابن سینا وابسته به دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال تحصیلی ۹۸-۹۷از بین فارغ التحصیلان پایه نهم متوسطه دوره اول که دارای معدل بالاتر از ۱۷ می باشند ، هنرجو می پذیرد.

اطلاعیه زمان آغاز ثبت نام هنرستان های بهیاری دخترانه و پسرانه زابل هنرستانهای بهیاری شفا و ابن سینا وابسته به دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال تحصیلی 98-97از بین فارغ التحصیلان پایه نهم متوسطه دوره اول که دارای معدل بالاتر از 17 می باشند ، هنرجو می پذیرد. مدارک لازم جهت ثبت نام : 1- یک برگ فتوکپی شناسنامه 2- فتوکپی کارنامه پایه نهم3- یک قطعه عکس4- فیش واریزی به مبلغ 200000 ریال به حساب 174802687 بانک رفاه کارگران به نام معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و مبلغ 5000 ریال به حساب 2173319015000 بانک ملی به نام وجوه درآمد حاصل از ثبت نام دانشگاهها و موسسات می باشد. ثبت نام آزمون: از تاریخ شنبه 2/4/97 لغایت آخر وقت روز چهارشنبه 6/4/97 توزیع کارت: 9 و 10 تیرماه 97 تاریخ برگزاری آزمون:سه شنبه 12/4/97 حوزه های ثبت نام آزمون: دخترانه: خیابان طالقانی 3 دبیرستان نمونه عفت پسرانه: خیابان طالقانی دبستان 15 خرداد  ضمنا" دانشگاه علوم پزشکی هیچ تعهدی نسبت به استخدام فارغ التحصیلان ندارد.

کلید واژه ها: بهیاری

علی ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۳